Subscribe

Yet Another Magnolia Project!

This was an economical remodel of a split-level mid-century modern house, mostly affecting the kitchen and bathrooms. The kitchen was opened up to the living/dining area, and was completely reconfigured to improve its efficiency and flow, and to increase the amount of storage space. It was enlarged, into what had been an awkward, too-big breakfast nook, to become a more comfortable-feeling single room. An island was added, a peninsula at the new opening to the dining room, and a skylight to add more natural light over the working areas.

The bathrooms were generally updated to open them up, increase the amount of natural light, and improve the feel of the spaces.

There was some landscaping done on the outside, and a new entry path to the front door.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>